Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Дата: від до Скинути

До уваги населення Луганської області!

До уваги населення Луганської області!

Для забезпечення зворотнього зв’язку з населенням Луганської області, а також з метою отримання інформації про скоєння воєнних злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації, керованих ними незаконних збройних формувань, а саме умисних вбивств, жорстокого поводження з військовополоненими, або цивільним населенням, примусове залучення цивільного населення для робіт, зґвалтувань та інших тяжких злочинів, або осіб, які здійснюють колабораційну діяльність, Головним управлінням Національної поліції в Луганській області створено окремий телеграм-канал «Воєнні злочини в Луганській області» https://t.me/slidstvo police lugansk region та телеграм-бот «СУ ГУНП в Луганській області» https://t.me/Slidstvo police Lugansk bot.

08:25 02.03.2023

26 лютого Україна відзначає День супротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

26 лютого Україна відзначає День супротиву російській окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Цей день став для сучасної історії України знаковим. Саме 26 лютого 2014 року, коли під стінами Верховної Ради АРК відбувся багатотисячний мітинг на підтримку територіальної цілісності України, почалася окупація наших територій. Починаючи з анексії, захоплення частини Донбасу, сьогодні ми маємо жорстоку війну на своїй території Украіни. Ми пишаємося мужністю та героїзмом учасників тодішнього мітингу та сміливостю кожного українського бійця, який зараз боронить нашу країну від російського ворога. Анексований півострів залишається в душі кожного українця. Пам’ятаймо про ці події не тільки сьогодні, оскільки, Крим – це не лише питання території, це питання утвердження цілісності та суверенності України. Ми обов’язково витримаємо російську навалу та повернемо український Крим.  Боронимо нашу Батьківщину разом! Слава Україні!

11:47 26.02.2023

25 лютого 2023 року виповнюється 152 роки з дня народження Лесі Українки

25 лютого 2023 року виповнюється 152 роки з дня народження Лесі Українки

  25 лютого 2023 року виповнюється 152 роки з дня народження української письменниці, поетеси, перекладачки та культурної діячки Лесі Українки (справжнє ім’я Лариса Петрівна Косач-Квітка), яка внесла неоціненний внесок в українську літературу. Вона стала символом стійкості, нескореності, принциповості у відстоюванні своїх позицій, сучасним уособленням жіночого образу справжньої Українки!   В цей непростий для нашої країни час давайте згадаємо, що Леся Українка говорила про росію та якою зображала її у своїх творах:   “Чи ви знаєте, славетні побратими, що таке убожество? Убожество країни, яку ви називаєте такою великою?… Так, росія величезна, росіянина можна заслати аж на край світу, не викидаючи поза державні межі. Так, росія величезна, голод, неосвіченість, злодійство, лицемірство, тиранія без кінця, і всі ці великі нещастя величезні, колосальні, грандіозні. Наші царі перевищили царів єгипетських своєю схильністю до масивного, їхні піраміди високі й дуже міцні. Ваша Бастілія була ніщо в порівнянні з ними… Не бійтесь, побратими, в’язниця поетів, що люблять волю, батьківщину й народ, не така тісна, як інші місця ув’язнення, вона простора і її славне ім’я – росія”.

14:10 25.02.2023

Малюнки наших дітей, які вірять і чекають мирного неба і безтурботного дитинства! Заради яких ми будемо боротись і заради яких обов'язково Переможемо!

Малюнки наших дітей, які вірять і чекають мирного неба і безтурботного дитинства! Заради яких ми будемо боротись і заради яких обов'язково Переможемо!

Вже рік діти України живуть у страхітті війни. З 24 лютого їхнє життя поділилося на до і після. І з кожним новим днем вони втрачають дорогоцінні миті щасливого дитинства. Але не втрачають віри в те, що над нашим небом не літатиме щось страшне і не відоме, яке приносить страх і горе.А засяє сонце перемоги .

13:27 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора