Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Щосереди працівники Білолуцької селищної військової адміністрації приймають участь у відкритих заходах з інформування Програми «U-LEAD з Європою» з актуальних тематик

Дата: 13.12.2023 12:51
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Щосереди працівники Білолуцької селищної військової адміністрації приймають участь у відкритих заходах з інформування Програми «U-LEAD з Європою» з актуальних тематик.

Програма «U-LEAD з Європою» - це програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає на потреби громадян України.

Програма «U-LEAD з Європою» надає поради з питань політики та юридичні консультації основним суб’єктам на національному, регіональному та місцевому рівнях у їхній діяльності, спрямованій на забезпечення важливої ролі місцевого самоврядування в нинішніх умовах війни та відбудови.

Тематика сьогоднішнього заходу була присвячена обліку земельних ресурсів, як ключ до ефективного управління та розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора