Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Дата: від до Скинути

Еко-десант «Чисте селище - турбота кожного»

Еко-десант «Чисте селище - турбота кожного»

«Не дамо землі Білолуцька загинути під сміттям!!!». Саме під таким гаслом 8 жовтня 2017 року у селищі Білолуцьк проходив еко-десант «Чисте селище - турбота кожного» у рамках проекту Міжнародної організації з міграції "Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» IOM Ukraine за підтримки народу Японії. Чимало роботи було зроблено напередодні заходу, щоб зібрати людей для прибирання та вирішити всі організаційні питання, і як результат бажаючих прибрати літнє місце відпочинку річку Айдар стали всі небайдужі жителі Білолуцька. Підприємцем Нікуліним Сергієм Андрійовичем і селищною радаю надано транспорт для вивозу сміття.Після прибирання всі скуштували гарячої польової каші, яку нам приготували кухарі Білолуцької ЗОШ І-ІІ ст..Ми отримали величезне задоволення від проведеного часу, осінньої теплої сонячної погоди та смачної польової каші. Дякуємо всім за участь у заході!!!

16:32 09.10.2017

Запрошуємо мешканців селища на встановлення спортивних тренажерів!

Запрошуємо мешканців селища на встановлення спортивних тренажерів!

Запрошуємо мешканців селища у суботу, 30 вересня, о 9-й годині, до селищного парку. Потрібна допомога активних людей - будемо встановлювати вуличні спортивні тренажери, які подарував селищу Мошенський Валерій Захарович, доброї душі людина, патріот Луганщини!

10:50 29.09.2017

Облаштування парку

Облаштування парку

В Білолуцькому парку облаштовано місця для відпочинку, незабаром будуть встановлені вуличні тренажери,які подарував селищу Мошенський В. З., справжній патріот Луганщини

15:59 21.09.2017

Виставка умільців  до дня селища 24.08.2017 року

Виставка умільців до дня селища 24.08.2017 року

Вже традиційно, кожного року 24 серпня 2017 року на День Незалежності України наше селище Білолуцьк відмічає свій День народження. На майданчику, біля будинку культури жителі та гості селища зібралися на свято. Привернула увагу Білолучан та гостей виставка народного мистецтва, яка щоразу радує неповторною експозицією з прекрасних робіт найталановитіших майстрів Білолуцька з різних видів народного мистецтва.

16:12 06.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора