Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Взяли участь у тренінгу «Побудова іміджу регіону: міфодизайн територій»

Дата: 01.06.2024 19:55
Кількість переглядів: 41

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр Козич взяв участь у триденному тренінгу «Побудова іміджу регіону: міфодизайн територій», що проходив у місті Київ з 29 по 31 травня. 

 

Захід організовано Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні для посилення спроможності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у розробці іміджу регіону. 

 

До участі були запрошені представники комунальних установ, партнерських недержавних організацій, що займаються регіональним та місцевим розвитком, органи місцевого самоврядування та представники місцевих органів влади Луганської та Донецької області. 

 

Під час заходу було розглянуто: 

- поняття національної та культурної ідентичності, моделі ідентичності, приклади успішних стратегій формування національної ідентичності на загальнодержавному та регіональному рівнях; 

- нові інструменти для опанування особливостей сучасного проєктного менеджменту;  

- принципи відновлення, реконструкції, трансформації та модернізації при відбудові територій після деокупації та особливості роботи з міжнародними фінансовими інституціями; 

- побудову проєктів регіональних міфів, спираючись на історію регіону, особливості економічного розвитку, соціально-культурні аспекти, освітній потенціал, а також потенціал та перспективи розвитку Луганщини та Донеччини після визволення. 

- акценти, на які варто опиратися при побудові власних проєктів, враховуючи та зберігаючи історичні та культурні цінності, особливості архітектури. 

 

Особлива увага була приділена нашим Захисникам та Захисницям та їх ролі у відновленні та розвитку й побудові іміджу регіону.

 

Дякуємо організаторам за актуальний та змістовний захід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора