Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Сьогодні у Білолуцькому ліцеї пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2024 10:34
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

На  календарі 31 травня.

Сьогодні у Білолуцькому ліцеї пролунав останній дзвоник. Для кожного цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. 

У цьому році 18 випускників ліцею отримають документи про освіту державного зразка. З них 5 дев’ятикласників отримають свідоцтва про здобуття базової загальної середньої освіти та 13 одинацятикласників  - свідоцтва про здобуття повної середньої освіти. Один дев’ятикласник закінчив основну школу з відзнакою.

Велика вдячність і пошана кожному вчителю і кожній вчительці за неоціненну працю, високий професіоналізм, активну громадянську і патріотичну позицію.
 
З вітальними словами до присутніх звернувся Олександр Козич, начальник Білолуцької селищної військової адміністрації, та Світлана Кузнєцова, начальниця відділу освіти Білолуцької селищної ради, які побажали випускникам легкої життєвої дороги, нових звершень та здійснення мрій, дітям та їх батькам відпочинку і позитивних емоцій, а педагогічним колективам ліцею та садочку – відкласти всі справи і насолоджуватися кожним моментом свого життя.
                                                                                    Сьогодні від усієї нашої спільноти подякуємо нашим захисникам, хто віддав своє життя заради нас, хто сьогодні в боях виборює мир на нашій рідній землі. Завдяки їм ми успішно закінчуємо навчальний рік.

Віримо в перемогу. Разом до перемоги. Все буде Україна! 

Вітаємо усіх із святом Останнього дзвоника. Отож, гайда на канікули, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора