Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 31.05.2024 09:57
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Добрий день, шановні земляки!

Сьогодні він дійсно добрий, бо сьогодні ми вітаємо наших випускників і випускниць із завершенням їхнього шкільного життя.  Дорогі наші випускники, ви сьогодні робите перші кроки на довгому і інколи непростому життєвому шляху. Життя складне. Вас чекають різні випробування та виклики , але вас чекає і щастя, і кохання, і радість, і обов'язкова перемога. Будьте наполеглими та впевненими у своїх силах, допомагайте один одному, не забувайте своє коріння і вірте в своє майбутнє і майбутнє України. Будьте вдячні своїм батькам. Не забувайте своїх вчителів і подякуйте їм за їхні роки життя, які вони присвятили вам. Хочу від себе та від цієї Білолуцької селищної територіальної громади подякувати нашим освітянам та працівникам відділу освіти за вашу працю та відданість своїй справі. Ви найкращі! Хочу відмітити найвидатніших.

Розпорядженням начальника Білолуцької селищної військової адміністрації відповідно до підпунктів 3 , 8 пункту 6 статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», з метою відзначення педагогічних працівників за сумлінну працю, високий професіоналізм у забезпеченні освітнього процесу у воєнний період, активну громадянську та патріотичну позицію, за підсумками роботи в 2023-2024 навчальному році зобов’язую відзначити Подякою Білолуцької селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області керівників та педагогічних працівників закладів освіти Білолуцькоїї  селищної територіальної громади

🔹️Бакало Карину Сергіївну - директора Білолуцького ліцею

🔹️Кузнецову Ірину Іванівну - заступника директора з навчально-виховної роботи Білолуцького ліцею

🔹️Ковальову Олену Валеріївну - директора комунального закладу "ЗДО "Колобок" Білолуцької селищної ради"

🔹️Догадайло Вікторію Геннадіївну - вчителя початкових класів Білолуцького ліцею

🔹️Поляхову Анну Олексіївну - вчителя початкових класів до Білолуцького ліцею

🔹️Міщенко Валентину Іванівну - вчителя хімії та біології Білолуцького ліцею

🔹️Шулік Валентину Василівну - вчителя історії Білолуцького ліцею

🔹️Микитенко Антоніну Миколаївну - вчителя української мови та літератури Білолуцького ліцею  Білолуцької селищної ради.

Також хочу відмітити відмінну роботу відділу освіти Білолуцької селищної ради та її керівника Кузнецової Світлани Анатоліївни. Це фахівці найвищого рівня, справжні професіонали своєї справи. Дякую вам.

Сьогодні не можу не сказати слова подяки нашим захисникам та захисницям завдяки чиїм титанічним зусиллям ми можемо вчити наших дітей в нашій вільний Україні. Дякуємо вам. Разом до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою,
начальник Білолуцької СВА
Олександр КОЗИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора