Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Сьогодні, 28 травня начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр КОЗИЧ взяв участь в конференції «Від (де)окупації до відкритого демократичного врядування», в м. Київ

Дата: 28.05.2024 15:56
Кількість переглядів: 42

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Конференція відбулась в рамках реалізації проєкту «Формування концептуальних і правових засад інституційного відновлення Донбасу», який виконується ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» у партнерстві з ГО «Центр політико-правових реформ», ГО «Громадська ініціатива Луганщини» та ГО «Асоціація «Відродження та Розвиток», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Серед основних завдань Проєкту:

1. Особливості організації системи публічного адміністрування на території Донецької та Луганської областей. 

2. Стан та перспективи кадрового забезпечення публічної адміністрації в Донецькій та Луганській областях.

3. Дослідження адміністративно-територіального устрою Донецької та Луганської областей та розробка пропозицій щодо його реконфігурації. 

4. Дослідження можливостей використання інструментів місцевої демократії в умовах перехідної публічної адміністрації в Донецькій та Луганській областях. 

Під час заходу було розглянуто та обговорено ряд важливих питань, а саме:
          • Державна політика та бачення інституційного відновлення територій після деокупації;
          •  Ключові позиції комплексного дослідження викликів та бачень інституційного відновлення Донецької та Луганської областей після деокупації;
          •  Інституційне відновлення регіонів України після деокупації;
          •  Партнерство заради відновлення: погляд влади;
          •  Партнерство заради відновлення: погляд громадськості.

«Дякую організаторам та лекторам за актуальний та надзвичайно змістовний захід. Вірю, що скоро настане час, коли всі тимчасово окуповані території України будуть звільнені, а отримані знання будуть ефективно втілені мною в життя під час реалізації державної політики у сфері місцевого самоврядування та допоможуть відновити їхню життєдіяльність!» - зазначив Олександр Михайлович.

Навчаємось та працюємо на Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора