Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Продовжується марафон подій платформи "Всупереч" для жінок-підприємниць Луганщини або тих, хто планує займатися підприємницькою справою

Дата: 10.05.2024 17:03
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Проєкт «Всупереч» впроваджується та реалізовується ГО "Зростай", за підтримки CIPE Ukraine та передбачає створення спільноти жінок, яка опікуватиметься розвитком жіночого лідерства, розвитком та пошуком можливостей, взаємопідтримки і допомоги.

Проєкт спрямований на підтримку і об’єднання жінок підприємиць Луганщини, які змогли релокувати свій бізнес на підконтрольні території України або розпочати бізнес з нуля чи планують це зробити. Підтримка жіночого лідерства, підвищення фінансової обізнаності жінок через серію зустрічей, проведення навчальних семінарів та воркшопів.

Складові проєкту:

  • Комунікаційна підтримка історій жінок, 3-5 статей історії жінок, які не зламалися під тиском війни і втрат, а змогли знайти у собі сили розпочати нове життя, створили або відновили бізнес, всупереч всьому вистояли, продовжують жити та допомагати іншим.
  • Як сталість проєкту, в перспективі передбачається – проведення дослідження щодо потреб та створення менторських програм для підприємниць ВПО з Луганщини, а також розробка програм реінтеграції підприємниць ВПО у громади, де проживають.

Детальніше про проєкт на сторінці засновниці https://www.facebook.com/zrostaifoundation.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора