Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Начальник Білолуцької СВА Олександр КОЗИЧ разом колективом адміністрації відвідав благодійний концерт, організований Попаснянською міською військовою адміністрацією та присвячений Дню Європи

Дата: 10.05.2024 11:22
Кількість переглядів: 34

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

9 травня в місті Черкаси за ініціативи Попаснянської міської військової адміністрації та Попаснянського гуманітарного хабу під керівництвом начальника Попаснянської МВА Миколи ХАНАТОВА та його заступниці Ірини ІВАНИЦЬКОЇ був організований захід, присвячений Дню Європи, на якому були присутні ВПО з Луганської області Попаснянської, Новопсковської, Білолуцької громад, місцеві жителі та начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр КОЗИЧ разом колективом адміністрації.

 

З вітальним словом виступив начальник Попаснянської МВА Микола ХАНАТОВ, який охопив своєю промовою найважливіші питання, що стосуються проблем ВПО, згадав рідну Луганщину та традиції, яких дотримувалися до повномасштабного вторгнення, висловив слова вдячності всім присутнім за віру в перемогу та нагородив подяками за співпрацю й активну громадську діяльність організаторів концерту, військових, видатних громадян Попаснянської громади. Окрему подяку Микола ХАНАТОВ висловив Білолуцькій військовій адміністрації за тісну співпрацю і допомогу в гуманітарному полі.

 

Концерт  пройшов в теплій дружній атмосфері. Українські артисти професійно представили свої номери. Всі присутні мали змогу насолодитися патріотичними та надзвичайно душевними піснями у виконанні Олега Сербіна, Софії Єгорової та дуету АННА-МАРІЯ. Спілкування з земляками та близькими по духу людьми, багато теплих спогадів та сподівань, щира підтримка – те, що зараз потрібно кожній людині, яка лишила свою домівку і яка всім серцем прагне туди повернутись.

 

Даний захід ще раз підкреслив, що Україна це Європейська держава! Ми підтримуємо європейські цінності. Маємо намір бути членами великої родини Євросоюзу.

 

Хочемо подякувати Попаснянській МВА за запрошення на цю незабутню подію й можливість в цей надскладний час для кожного українця трошки відірватись від страшних реалій сьогодення та в черговий раз згадати за що ми боремось, чого чекаємо, у що віримо та про що молимось!

 

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора