Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Сьогодні, 30 квітня в Україні відзначається День прикордонника України

Дата: 30.04.2024 10:13
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Сьогодні, 30 квітня в Україні відзначається День прикордонника України. Це професійне свято було встановлене  Указом Президента України №111 від 27 квітня 2018 року "Про День прикордонника України"  з метою вшанування мужності та героїзму захисників державного кордону України та з урахуванням ролі Державної прикордонної служби України у боротьбі за незалежність України.

Прикордонники - одні з перших, хто стоїть на шляху до збереження спокою, добробуту та цілісності держави. Це важлива та небезпечна професія, особливо в реаліях сьогодення, коли ворог нещадно атакує Україну. Саме вони першими зустріли ворога уранці 24 лютого 2022 року та донині, разом зі Збройними Силами України в найгарячіших точках знищують російських окупантів.

Ваша нелегка і надважлива робота заслуговує на найщиріші слова вдячності та поваги. Дякую за вашу самовіддану службу та бажаю міцного здоров'я, успіхів у службі, сил та наснаги для виконання поставлених завдань. Нехай ваша робота завжди приносить вам гордість і задоволення.

Вічна слава і вічна пам’ять усім українським прикордонникам, які віддали за свободу України найцінніше - власне життя!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,

Начальник Білолуцької селищної

військової адміністрації                                                                                     Олександр КОЗИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора