A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Оголошено початок XVІІ Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф»

Дата: 12.04.2024 13:45
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Оголошено початок XVІІ Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. 

 

У цьому році, вже вдруге, Конкурс направлений на привернення уваги до порушення прав українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України. 

 

Організатори Конкурсу: Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом (основний організатор) з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Українською асоціацією підтримки творчої молоді. 

 

До участі у Конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти України, віком до 18 років. Також в цьому році запрошуються до участі школярі - громадяни України, що постійно або тимчасово проживають за межами України (спеціальна номінацію). 

 

Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету Конкурсу до 20 травня 2024 року шляхом її завантаження та заповнення спеціально створеної google-форми, розташованої за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKMyGP0ofelSXFLtd1k7P5rhZX2trUzCq3R8eGosEkJW-gnA/viewform?usp=sf_link.

 

До оцінювання робіт конкурсантів будуть залучені: відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.

 

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. 

 

Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету –

uccplec@gmail.com, https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter; г

олова організаційного комітету - Сошников Антон Олександрович, 0955031091.

 

Детально про конкурс за посиланням http://surl.li/snftq


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора