A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр КОЗИЧ взяв участь у заходах тренінгу «Пост-героїчне лідерство і його особливості в кризових ситуаціях. Побудова команди, перспективи і кризи»

Дата: 08.04.2024 14:26
Кількість переглядів: 33

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр КОЗИЧ взяв участь у заходах тренінгу «Пост-героїчне лідерство і його особливості в кризових ситуаціях. Побудова команди, перспективи і кризи», який проходив в місті Київ за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) та Департаменту Луганської обласної військової адміністрації.

 

Основна мета - ознайомлення учасників з основами менеджменту та формувння лідерських навичок, сприяння формуванню індивідуальних програм розвитку та організаційного лідерства.

 

Під час заходу було розглянуто ряд актуальних питань, серед яких:

- Виклики менеджменту в умовах криз і війни та індивідуальні якості, особистісні характеристики, цінності, що впливають на робочу поведінку та корелюють із лідерством;

- Ролі та навички лідера на індивідуальному, командному та організаційному рівнях;

- Постановка цілей та робота з цілями;

- Делегування та розвиток людей, оцінка роботи, визнання та винагороди;

- Динаміка команди, фактори командної продуктивності та роль лідера у командній роботі;

- Типові командні виклики та способи їх вирішення;

- Емоційна ефективність та управління стресом;

- Організаційне лідерство;

- Влада та вплив; 

- Особливості національної культури та її вплив на робочу поведінку;

- Вплив демографічних трендів на робоче середовище; 

- Розробка програми лідерства команди.

 

«Дякую організаторам за актуальний та надзвичайно змістовний тренінг, під час якого я отримав новий науково-практичний досвід керування громадою, структурував знання у організації післявоєнного відновлення життєдіяльності громади, отримав нові знання з проєктного менеджменту, покращив обізнаність та розуміння європейських засад лідерства та опанував новітні стратегії керівництва у кризових ситуаціях. Здобуті під час тренінгу знання та навички будуть ефективно втілені мною в життя під час реалізації державної політики у сфері місцевого самоврядування» - зазначив Олександр КОЗИЧ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора