Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Взяли участь у відкритому онлайн заході з інформування програми «U-LEAD з Європою» на тему: Сільський розвиток та спільна аграрна політика Європейського союзу

Дата: 27.03.2024 13:57
Кількість переглядів: 37

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Начальник відділу земельних ресурсів Білолуцької селищної військової адміністрації взяла участь у відкритому онлайн заході з інформування програми «U-LEAD з Європою» на тему: Сільський розвиток та спільна аграрна політика Європейського союзу.

 

Загальна мета проєкту – сприяти створенню більш інклюзивного, сталого та конкурентоспроможного сільськогосподарського сектору, орієнтованого на зростання, який поважає навколишнє середовище, підвищує доходи сільського населення та уповільнює міграцію з сільської місцевості.

 

Спікерами заходу були ключові експерти проєкту ЄС «Інституційна та політична реформа в малому сільському господарстві» (IPRSA). 

 

Були розглянуті приклади успішних інфраструктурних проєктів та їхній вплив на місцеву економіку в рамках спільної аграрної політики. Розібрали потенційні переваги інфраструктурних інвестицій для консолідації сільськогосподарської продукції в територіальних громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора