A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

💙💛Серцями обрана земля

Дата: 24.03.2024 12:03
Кількість переглядів: 30

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🇺🇦 Начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр КОЗИЧ долучився до участі в благодійному заході-зустрічі «Серцями обрана земля», організованому з метою збору коштів для придбання квадрокоптерів Збройним силам України. 

 

✅️ Виставка-ярмарок майстрів декоративно-художньої творчості, найдушевніші пісні у виконанні відомих українських артистів, справжнє живе спілкування з земляками, щирі емоції, підтримка друзів, переповнений зал однодумців, обійми, сльози радості та надзвичайно тепла дружня атмосфера. Тільки так можна схарактеризувати даний захід! 

 

🫂 Зустріч, яка дала змогу побачитись людям, які через війну «розлетілись» по всіх куточках України та не бачились понад два роки, яких об’єднує спільна мрія - перемога над ворогом і повернення до рідних домівок! 

 

💥Кульмінацією стала пісня Павла ЗІБРОВА «Я так хочу додому», яка викликала справжній вир емоцій, зачепила душу кожного присутнього та сколихнула в пам’яті найтепліші спогади про рідну Луганщину! 

 

🤝 Величезна подяка Марківській селищній військовій адміністрації за чудово організований та проведений благодійний захід, а всім присутнім за участь та донати. 

 

🇺🇦 Чекаємо Перемогу! Працюємо на Перемогу! Крокуємо до Перемоги!   

 

🇺🇦 Слава Україна! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора