Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Прийняли участь у регіональному круглому столі з питання проведення роз’яснювальної роботи щодо вимог та підходів до стратегічного планування у сфері управління відходами на регіональному та місцевому рівнях

Дата: 19.03.2024 15:48
Кількість переглядів: 111

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Начальники відділів ЖКГ та земельних ресурсів Білолуцької селищної військової адміністрації прийняли участь у регіональному круглому столі з питання проведення роз’яснювальної роботи щодо вимог та підходів до стратегічного планування у сфері управління відходами на регіональному та місцевому рівнях.

 

Відповідно до статті 49 Закону України «Про управління відходами» стратегічне планування в сфері управління відходами реалізується через розробку планів управління відходами на національному, регіональному та місцевому рівнях, а також на рівні підприємств, установ та організацій. 

 

На сьогодні Міндовкілля розроблено проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану управління відходами до 2033 року», який стане «дорожньою картою», за якою будуватиметься нова українська система управління відходами. На основі Національного плану будуть розроблені регіональні плани управління відходами – вже з конкретними заходами для досягнення цілей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора