A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Оголошено початок Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»

Дата: 15.03.2024 18:37
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Задля утвердження в свідомості та почуттях громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до України, її історії та Незалежності, Жіноче товариство імені Ольги Басараб та Олени Теліги, разом з Організацією українських націоналістів за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України заснували Всеукраїнський літературний конкурс «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!».

Інформація про хід і результати Конкурсу розміщується у засобах масової інформації, на сайтах Держкомтелерадіо (http://comin.gov.ua), Культурна референтура ОУН (https://kroun.info), ОУН (http://kmoun.info), на сторінках соціальної мережі Facebook: Жіноче товариство імені Ольги Басараб та Олени Теліги (https://uk-ua.facebook.com/basarab.teliha), Організація Українських Націоналістів

(https://www.facebook.com/profile.php?id = 100064672212339).

До участі у Конкурсі запрошуються особи, яким виповнилося 15 років. Конкурс проводиться на безоплатній основі.

На Конкурс висуваються нові оригінальні твори написані українською мовою, які раніше не оприлюднювалися. Обсяг роботи: до 50 сторінок у форматі Word (міжрядковий інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, кегль 14).

Прийом конкурсних робіт триває з 1 березня до 1 липня.

Конкурсні роботи надсилаються за адресою:bibliovv@ukr.net з приміткою «Конкурс, оргкомітет».

Детальніше за посиланням http://surl.li/rpger.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора