A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Сьогодні, 14 березня 2024 року в Україні відзначається День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 10:12
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Добровольці – це люди з міцним патріотичним почуттям та готовністю захищати свою країну, які добровільно беруть участь у бойових діях, надають допомогу військовим частинам, підтримують бійців у тилу, збирають гуманітарну допомогу для постраждалих мирних жителів, надають технічну та медичну підтримку українській армії. 

 

Це свято, присвячене тим, хто віддає свої сили, час і життя на користь своєї Батьківщини та символізує солідарність, об'єднання та патріотизм українського народу.

 

Цей день обраний не випадково, адже саме 14 березня 2014-го на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили 500 бійців Самооборони Майдану, які й сформували перший добровольчий батальйон для захисту України від російської агресії.

 

В цей день хочу подякувати всім добровольцям України за вашу мужність, самовідданість, героїзм та відвагу. Ваша роль для держави, особливо в умовах сьогодення неоціненна. Ви – справжні герої, котрі пройшли через випробування війни і невпинно боретеся за мир та свободу нашої Держави. Зичу вам незламності духу, міцного здоров'я та благополуччя. Нехай патріотичний дух вас ніколи не покидає. Бережіть себе та піклуйтесь один про одного. 

 

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

начальник Білолуцької СВА

Олександр КОЗИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора