Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Х Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

Дата: 11.03.2024 12:07
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Мета: досягнення цілей сталого розвитку, оперативної соціальної взаємодії: неурядових організацій та об'єднань, громад, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, участі молоді у відновленні України, залучення громадян та створення додаткових можливостей в усіх сферах життєдіяльності країни.

Основні завдання:

 ● Презентувати плани та діяльність установ та організацій, об'єднань на 2024 рік. 

● Налагодити взаємодію між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськими організаціями, бізнесом та медіа.

 ● Створити концепцію комунікації та взаємодії на національному та обласному рівнях всіх учасників та глядачів Форуму. 

● Створити всеукраїнську та обласну базу можливостей, соціальних проєктів та проєктів, націлених на відновлення України у 2024 році, в тому числі екологічних та гуманітарних.

Реєстрація обов'язкова до 15 березня 2024 року включно за посиланнями: 

● реєстрація учасників та глядачів - https://forms.gle/etBEXvACk7ZYUVQt6 

● реєстрація спікерів та поважних гостей - https://forms.gle/7YjGb346iR7XGEeX9

Відбуватиметься в офлайн та онлайн форматах з трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів facebook.com/letsdoitukraineeco.

До участі запрошуються: представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівники ОДА/ОВА, мери міст, голови територіальних громад, зіркові амбасадори, громадські активісти, представники медіа, КСВ бізнес, лідери громадської думки, представники фондів та донорських організацій, керівники громадських організацій та об’єднань, керівники асоціацій та спілок, керівники молодіжних, студентських та шкільних рад, керівники молодіжних центрів та активні громадяни. 

Список акредитованих спікерів та порядок виступів буде опубліковано в новинах на сайті letsdoitukraine.org та у регіональних зустрічах у фейсбук. 

Форум відбудеться у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей та м. Київ матимуть окремий день презентації планів та можливостей своїх організацій, установ, об'єднань, громад на 2024 - 2025 роки. Учасники обміняються досвідом, знайдуть нових партнерів та можливості в різних сферах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора