Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Долучилися до обласного урочистого заходу «Думи мої, думи…» з нагоди відзначення 210-річчя від Дня народження Тараса Шевченка

Дата: 09.03.2024 12:10
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Долучилися до обласного урочистого заходу «Думи мої, думи…» з нагоди відзначення 210-річчя від Дня народження Тараса Шевченка. 

 

На заході був присутній голова Луганської ОДА – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, керівники відділів культури районних військових адміністрацій й військових адміністрацій населених пунктів, працівники закладів культури, викладачі та учні закладів мистецької освіти Луганської області.

 

Очільник Луганської ОДА виступив з урочистою промовою та процитував слова великого Кобзаря, які надихали, надихають і будуть надихати ще не одне покоління та ототожнив їх з реаліями сьогодення.

 

Згадали моменти з біографії, прослухали уривки з творів, вшанували пам'ять відомого митця. 

 

На завершення заходу пройшло нагородження учасників конкурсу української творчості, після чого з вітальним словом виступила заступник голови Луганської ОДА Катерина Безгинська, яка подякувала дітям за підготовлені роботи та закликала підростаюче покоління любити, цінувати та захищати нашу Україну.

 

Хочемо подякувати організаторам за надзвичайно душевний та чуттєвий захід присвячений хранителю народного духу та виразнику голосу прневоленого народу Тарасу Шевченку.

 

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора