Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Взяли участь у воркшопі - Зелена реконструкція України - надання технічної допомоги муніципалітетам щодо стандартів та технічних регламентів

Дата: 23.02.2024 15:19
Кількість переглядів: 25

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 23 лютого працівники Білолуцької СВА взяли участь у воркшопі - Зелена реконструкція України - надання технічної допомоги муніципалітетам щодо стандартів та технічних регламентів!

Мета семінару: Взаємодія з муніципалітетами для вивчення та обговорення викликів і потреб, пов'язаних із зеленою реконструкцією, визначити шляхи розширення можливостей місцевої влади за допомогою спеціальної технічної підтримки. 

Була проведена активна дискусія та обговорено наступні питання:

- Введення та обґрунтування Національної керівної Настанови стандартів та технічних; регламентів для Зеленої відбудови України;

- Роль державних закупівель;

- Роль муніципалітетів;

- Результати онлайн-опитування;

- Роль муніципалітетів у зеленій реконструкції та роль Асоціацій у підтримці цього шляху; 

- Вступ до навчальних програм та обговорення потреб муніципалітетів і результатів опитування. 

«Створення та зміцнення якісної інфраструктури, сприяння динамізації та прискоренню промислового розвитку, збереження придатного для життя середовища для нинішнього і майбутніх поколінь – надзвичайно актуальні питання, особливо в умовах сьогодення! Дякую організаторам за дуже інформативний та змістовний семінар!» - начальник відділу ЖКГ, містобудування, архітектури та благоустрою Білолуцької СВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора