Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 12.02.2024 15:05
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про

стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: проєкт Програми соціальноекономічного і культурного розвитку Білолуцької селищної територіальної громади на 2024-2027 роки (далі – Програма).

Метою Програми є створення умов для збалансованого розвитку території, забепечення відновлення та розвитку соціальної, економічної та культурної сфери, зменшення негативних соціально-економічних наслідків, які виникли в результаті тимчасової окупації території громади.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Білолуцька селищна військова адміністрація Старобільського району Луганської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення: відповідно до частини 6 статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Білолуцької селищної територіальної громади на 2024-2027 роки розпочато з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Білолуцької селищної військової адміністрації https://bilolucka-gromada.gov.ua/ в розділі «Стратегічна екологічна оцінка» з 12 лютого 2024 року до 12 березня 2024 року включно.

Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо) в процедурі громадського обговорення: громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до Білолуцької селищної військової адміністрації.

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання не заплановані.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Білолуцька селищна військова адміністрація електронна адреса: bilolutsk@loga.gov.ua З проектом документа державного планування можна ознайомитись за посиланням https://bilolucka-gromada.gov.ua/programasocialnoekonomichnogo-i-kulturnogo-rozvitku-biloluckoi-selischnoi-teritorialnoigromadi-na-20242027-roki-12-06-07-12-02-2024/ та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись за посиланням https://bilolucka-gromada.gov.ua/zvit-pro-strategichnu-ekologichnu-ocinkuprogrami-socialnoekonomichnogo-i-kulturnogo-rozvitku-biloluckoi-selischnoiteritorialnoi-gromadi-na-11-17-48-12-02-2024/ та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Білолуцька селищна військова адміністрація, електронна адреса: bilolutsk@loga.gov.ua Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, з 12.02.2024 до 12.03.2024. Зауваження та пропозиції подані після встановленого строку, не розглядаються.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Білолуцька селищна військова адміністрація, м.Черкаси, орендоване приміщення.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: підстави для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля відсутні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора