Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Стартував XIII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня

Дата: 05.02.2024 13:07
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

ОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок України оголошують про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня.

 

До участі в конкурсі запрошуються:

- учні; 

- вихованці закладів загальної середньої;

- вихованці професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

 

Тематика малюнків: 

Безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного (приклади небезпечного) виконання роботи. Конкурсні роботи мають висвітлювати тему створення безпечних і здорових умов праці в усіх галузях економіки.

 

Вимоги до малюнка:

- на конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо;

- розмір роботи: формат А-3;

- роботи не оформлювати рамкою, наклейками тощо;

- на зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно зазначити розбірливо: назву роботи (українською та англійською мовами);

прізвище, ім’я, по батькові (українською та англійською мовами) та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву закладу освіти; прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон керівника,

сферу діяльності батьків; вказати, що робота надсилається на ХІIІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024».

 

З 10 по 30 квітня визначають переможців конкурсу (I, II і III місця) у кожній віковій групі.

 

Про дату, час та місце нагородження переможців редакція журналу повідомляє в соцмережах, на своєму сайті (https://ohoronapraci.kiev.ua) та на сайтах співорганізаторів конкурсу не пізніше як з 20 по 25 квітня. 

 

Імена переможців оприлюднюють у засобах масової інформації та на офіційних сайтах організаторів конкурсу. Переможців фіналу конкурсу нагороджують дипломами та цінними подарунками.

 

Детальніше про конкурс за посиланням https://pon.ck.ua/hii-vseukrayinskyj-konkurs-dytyachogo-malyunka-ohorona-praczi-ochyma-ditej-2024-7862/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора