Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Взяли участь у презентації проєкту «Всупереч»

Дата: 01.02.2024 11:34
Кількість переглядів: 32

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     31.01.2024 фахівець відділу економіки взяла участь у презентації  проєкту «Всупереч», який розпочинає Громадська організація Фундація «Зростай» для жінок-підприємниць Луганщини,  які мешкають в Україні та які не зламалася під тиском болю війни й знайшли або шукають у собі сили розпочати життя спочатку та займатися підприємницькою діяльністю.

 

        Проєкт «Всупереч» передбачає створення спільноти жінок, яка опікуватиметься розвитком жіночого лідерства, розвитком та пошуком можливостей, взаємопідтримки і допомоги. Проєкт передбачає проведення подій, обмін досвідом та спілкування у місті Києві та інших містах України.

Долучитися до опитування жінок-підприємниць Луганщини, які перемістили свій бізнес або планують розпочати. Дане опитування закладе початок формування платформи спілкування жінок-підприємниць Луганщини, для спільного партнерства, підтримки та взаємодії.

https://forms.gle/fjDq7UUZtMMtPQh26

 

           Підписуйтесь на новини організації на сайті ГО:

 Громадська організація “Фундація “Зростай” (zrostai.com)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора