Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

31 січня 2024 року взяли участь в онлайн конференції з просторового планування «Діалогова платформа»

Дата: 31.01.2024 18:46
Кількість переглядів: 41

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

31 січня 2024 року взяли участь в онлайн конференції з просторового планування «Діалогова платформа», організовану в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у співпраці з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України і Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру.

 

Мета заходу - формування платформи для обміну досвідом спільноти фахівців з розроблення містобудівної документації місцевого рівня.

 

Були розглянуті такі основні питання:

- діяльність Проєкту USAID “ГОВЕРЛА” задля підтримки просторового планування в Україні;

- концепції Діалогової платформи "Комплексне просторове планування: ВладаГромада-Експерти";

- партнерська співпраця у сфері просторового планування;

- виклики просторового планування та потенційні рішення.

 

«Отримали надзвичайно цінну та важливу інформацію для галузі містобудування. Обговорили та визначили способи підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування, шляхів вирішення процедурних й методологічних викликів розроблення комплексних планів просторового розвитку територій територіальних громад та генеральних планів населених пунктів і детальних планів територій у їх складі, що неодмінно використаємо в подальшій роботі. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю задля сталого розвитку Білолуцької територіальної громади та України в цілому» - начальник та головний спеціаліст відділу ЖКГ, містобудування, архітектури та благоустрою Білолуцької СВА Олександр Якубовський та Вячеслав Шахов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора