Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

До уваги батьків та інших законних представників, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні

Дата: 16.01.2024 16:55
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

📢До уваги батьків та інших законних представників, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.

📝З метою виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України БФ «Право на захист» проводить дослідження.

🤝Просимо Вас підтримати дослідження та посприяти у пошуку та залученні батьків та інших законних представників постраждалих дітей (дітей з пораненням, контузією, каліцтвом, травмою або дітей, які зазнали фізичного насильства), які могли б взяти участь у вказаному опитуванні.

📎Зауважимо, що відповіді респондентів допоможуть БФ “Право на захист” напрацювати рекомендації щодо вдосконалення існуючих механізмів захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій. 

🗂Також висновки, сформульовані за результатами опитування, будуть надіслані до відповідних органів державної влади для їх врахування з метою покращення стану захисту та підтримки постраждалих дітей. 

📎Зауважимо, що за результатами опитування БФ “Право на захист” буде використовувати лише знеособлені та узагальнені дані, а зв'язок між наданими відповідями та особою конкретного респондента неможливо буде простежити. Жодні персональні дані не передаватимуться третім особам, а результати опитування аналізуватимуться анонімно та використовуватимуться з урахуванням вимог конфіденційності. 

📧Посилання на гугл-форму: https://cutt.ly/gws55ExZ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора