Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Придбано та передано директорці Білолуцького ліцею програмове забезпечення «Електронний засіб навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для НУШ «КМ MEDIA ED Profі» для учнів 1-5 класів

Дата: 18.12.2023 11:53
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

В рамках проєкту «Рівний доступ до освіти. Освіта в умовах воєнного стану», з метою покращення якості дистанційної форми навчання здобувачів освіти Білолуцького ліцею, її доступності, прозорості та ефективності в умовах воєнного часу та в подальшому, відділом освіти проведена тендерна процедура щодо придбання послуг з адміністрування програмного забезпечення «Електронний засіб навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для НУШ «КМ MEDIA ED Profі» для учнів 1-5 класів. 

 

Ця робота проводиться в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю Білолуцької громади з Видавництвом «Країна мрій». Педагогічні працівники використовують навчально-дидактичний мультимедійний матеріал, який створено для того, щоб викладання предметів стало більш сучасним, доступним і зрозумілим, таким, що спирається на вміння сприймати та опановувати інформацію невеликими «порціями» завдяки засобам візуалізації та аудіосупроводу. 

 

Мультимедійний дидактичний матеріал – це різноманітні відеофайли, які, крім відеоряду, мають звуковий супровід. Використання відео в процесі навчання підвищує мотивацію учнів до пізнання нової інформації, дає можливість більш глибоко та усвідомлено опановувати навчальний матеріал, робить навчання доступнішим. Відеосюжети спрямовані на формування ключових компетентностей наскрізних освітніх ліній, окреслених модельними програмами, та сприяють вихованню свідомих молодих людей.

 

Білолуцький ліцей дякує начальнику Білолуцької СВА Олександру КОЗИЧУ за підтримку і розуміння щодо викликів в організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання.

 

З повагою, 

керівник відділу освіти Білолуцької селищної ради,

Світлана КУЗНЄЦОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора