Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2023 10:33
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

Щорічно 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера - день, головним завданням якого є привернути увагу до ролі та внеску волонтерів у розвиток суспільства.

Цей день заснований в 1985 році Генеральною Асамблеєю ООН, щоб відзначити позитивний вплив волонтерської праці на розвиток людства та сприяти впровадженню ідей волонтеризму у всіх країнах світу. 

Волонтерський рух є важливим чинником у формуванні громадської свідомості та культури і сприяє формуванню міцного та єдиного суспільства.

Сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України, а волонтерський рух об'єднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи.

Ви завжди готові прийти на допомогу, ви не боїтеся жодних викликів, вам не страшні жодні випробування! І зараз, в умовах війни, ваша діяльність відчувається найбільше! Вона неоціненна, адже кожен ваш внесок рятує життя та підтримує у цей надскладний час! 

Спасибі вам за вашу роботу та самовідданість, за те, що ніколи не пройдете повз біду, часто ризикуючи власним життям! Низький уклін за вашу працю та довгих і щасливих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора