A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Відбувся звітний концерт Білолуцької дитячої музичної школи.

Дата: 31.08.2017 17:43
Кількість переглядів: 548

На початку червня відбувся звітний концерт Білолуцької дитячої музичної школи  в приміщенні селищного БК. На святі були присутні начальник відділу культури Новопскоської РДА Козлова Ольга Василівна та Білолуцький селищний голова Полтенко Сергій Пилипович. За сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм були нагороджені викладачі та працівники школи: Крапівка Н.М., Безверхня О.М., Клименко Ю.А., Ковальов В.І., Леоненко Ю.О., Садоий А.В., Кузнецов А.І., Бондар Г.І. та Шульга В.М.

А також за спонсорську участь у підтримці та вихованні дітей були нагороджені батьки Подяками, а дітей  - за успіхи у навчанні та активну концертну діяльність, Грамотами.

В концерті прийняли участь: духовий оркестр музичної школи, вокальний ансамбль «Домісольки», вокально-інструментальний ансамбль «Дрім саунз», хор, ансамбль гітаристів, солісти-інструменталісти та вокалісти. Прозвучала класична, популярна, джазова музика. Вдячна публіка  щедро обрадувала виступаючих оплесками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора