Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Національний портал з імунізації

Дата: 09.11.2023 17:32
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

 Вакцинація населення України – це питання національної безпеки. Тому важливо, щоб сторони, долучені до цього процесу, мали доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги. Тому, з метою покращення інформування населення та популяризації щеплення серед дітей та дорослих, в Україні створили Національний портал з імунізації.

 Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів та українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин. Для фармацевтів та медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.

 За посиланнями нижче ви знайдете корисну інформацію по темі:

https://phc.org.ua/news/17-ekspertiv-medikiv-gotovi-vidpovisti-na-vashi-zapitannya-pro-scheplennya-ta-vakcini-na;

https://www.kmu.gov.ua/news/vidpovidi-na-naiposhyrenishi-pytannia-pro-vaktsynatsiiu-dostupni-na-natsionalnomu-portali-z-imunizatsii-moz;

https://moz.gov.ua/article/news/258-najposhirenishih-pitan-pro-vakcinaciju-ta-vidpovidi-na-nih-vid-medichnih-ekspertiv-dostupni-na-nacionalnomu-portali-z-imunizacii.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора