Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Партнерство та співробітництво Білолуцької СВА

Дата: 20.09.2023 18:30
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

Білолуцька селищна військова адміністрація на постійній основі займається налагодженням зв’язків та шукає найбільш альтернативні способи допомоги людям Луганщини. За останній час було підписано ряд меморандумів про співпрацю. Зокрема:

Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з Луганською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України з метою розвитку співробітництва у сфері проведення соціальних та благодійних заходів, надання допомоги соціально незахищеним верствам населення, зокрема, але не виключно, малозабезпеченим, багатодітним родинам, особам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям-сиротам, ВПО тощо, проведення спільних дій з евакуації населення (діти, особи з інвалідністю тощо) із зони активних бойових дій.


• Меморандум про співпрацю в гуманітарній сфері з Марківською селищною військовою адміністрацією Старобільського району Луганської області з метою консолідації зусиль сторін щодо співробітництва у гуманітарній сфері з використанням гуманітарного хаба розташованого за адресою: м. Київ, вул. Рене Декарта, 18 для допомоги населенню громад та Збройним Силам України за наявності фінансових ресурсів, а також надання юридичної допомоги та допомоги в соціальній сфері.


• Меморандум про співпрацю в гуманітарній сфері з Попаснянською міською військово – цивільною адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області з метою консолідації зусиль сторін щодо співробітництва у гуманітарній сфері з використанням хаба розташованого за адресою: м. Черкаси, вул. Чехова, 9 для надання підтримки населенню громад та Збройним Силам України за наявності фінансових ресурсів.


• Меморандум про взаєморозуміння щодо надання технічної допомоги з Кімонікс Інтернешнл Інк. / Програма USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», метою якого є зміцнення зв’язку та довіри між громадянами та органами влади у Східній Україні та збільшення спроможності Білолуцької СВА надавати безперервні основні послуги населенню, яке проживає у небезпечному та ворожому середовищі.


• Меморандум про партнерство та співробітництво з Громадською організацією «Український Рух Миру», метою якого є створення умов для партнерства і співробітництва між Сторонами, зокрема, спільні проєкти, пов'язані з міжнародним співробітництвом у сфері альтернативних джерел енергії.


• Меморандум про взаємодію та співпрацю з Громадською організацією «Фундація «Зростай», основна ціль якої допомога переселенцям з Луганщини і які з жовтня, вже реалізували 5 великих проєктів, що допомогли родинам з Луганщини. Згідно з даним меморандумом сторони домовились вживати спільних зусиль для підтримки переміщених родин категорії ВПО з Луганської області, які будуть сприяти гуманітарній, економічній, освітній, соціально-психологічній підтримці людей, що буде сприяти підвищенню якості життя та рівня адаптації, організувати освітні зустрічі спрямовані на обізнаність щодо прав та можливостей.


Сподіваємось на плідну подальшу співпрацю та очікуємо на спільні проєкти, обмін знаннями й досвідом!

Працюємо на Перемогу! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора