Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 16.09.2023 21:04
Кількість переглядів: 58

 Фото без опису

     У рамках П Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН, світове товариство реалізує низку заходів, спрямованих на скорочення кількостей смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50 відсотків до 2030 року.

    У травні 2023 року в Україна долучилася до проведення VП Глобального тижня безпеки дорожнього руху, який сприяє реалізації глобальної мети Десятиліття. Інформусмо, що 3 13 по 19 листопада 2023 року в Україні пройлде другий етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожиього руху.  

    Під час Тижня планується проведення різноманітних захолів серед яких: круглий стіл міжнародна науково-практична конференція, семінари-практикуми, єдиний національний урок у всіх загальноосвітніх навчальних закладах, підсумок конкурсу в рамках національного проєкту «Безпечна країна» та інше. 

    Просимо долучитися до проведення другого стапу Тижня та надати до 16 жовтня 2023 року свої пропозиції до Загального плану заходів на e-mail: t.bezpcka2018@gmail.com або на адресу: 01019, м. Київ, а/с 95, а також проінформувати про технічну можливість приєднатися до заходів Тижня у форматі онлайн (дистанційно) у разі потреби. 

    Інформацію стосовно українських Тижнів безпеки дорожнього руху можна отримати з наступних джерел:  

• сайт організатора: htlps://medtransvp.com.ual (розділ: Тиждень БДР); 

• YоuТube-канал «Безпечна країна»: http://www.youtube.com/e/Безпечнакраїна;  

• соціальна мережа Facebook: htlps:/www.facebook.com/tbdrual  

    Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 068-466-43-82


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора