Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Проєкт «Моя Фортеця»

Дата: 13.09.2023 07:00
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

    Міністерство освіти і науки України повідомляє про розроблений проєкт «Моя Фортеця». Фонд захисних споруд (далі - укриття), які облаштовані відповідно до законодавства України та за принципами «Моя Фортеця», захищають дітей фізично і психологічно, оберігаючи свідомість від стресу війни.

    Проєкт «Моя Фортеця» ініційовано Міністерством освіти і науки України, як рекомендація для облаштування безбар’єрного, безпечного, комфортного, інклюзивного укриття в закладах освіти з метою створення безпечних умов навчання. «Моя Фортеця» містить рекомендації про приміщення, в якому може бути організоване укриття, а також його облаштування у закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної, спеціалізованої, фахової передвищої, вищої освіти та наукових установ.

    Детальна інформація про проєкт Міністерства освіти і науки України «Моя Фортеця» знаходяться за посиланням https://fortetsia.gov.ua/.

    Також, звертаємо увагу що Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2023 року № 419 затверджено Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти, якими визначено механізм надання та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти.

fortetsia.gov.ua

Моя Фортеця

УКРИТТЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора