Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

В навчальних закладах Білолуцької селищної територіальної громади пройшов урочистий захід, присвячений Дню знань та початку нового навчального року!

Дата: 01.09.2023 18:23
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

В навчальних закладах Білолуцької селищної територіальної громади пройшов урочистий захід, присвячений Дню знань та початку нового навчального року! Урочистість розпочалась виконанням Гімну України на фортепіано учнем нашого ліцею. Далі вшанували полеглих Героїв України хвилиною мовчання.

Були присутні представники адміністрації, відділу освіти, педагогічних колективів навчальних закладів та дошкільних закладів, учні та їх батьки! В ході заходу прозвучали привітання начальника відділу освіти та директора Білолуцького ліцею. Також дітей, батьків та педагогів привітав начальник Білолуцької селищної військової адміністрації Олександр КОЗИЧ:

«Щиро вітаю з цим чудовим святом – Днем знань, який ми святкуємо 1 вересня. В першу чергу хочу привітати наших першокласників. Сьогодні ви робите свій перший крок в доросле життя і робите ви його в найскладніші часи, коли наша країна виборює своє право на незалежність, а українці - своє право на свободу та демократію. Бажаю вам гідно та з честю пройти свій життєвий шлях, поважати та любити батьків, цінувати вчителів, бути вдячними нашим захисникам та безмежно любити Україну. Хочу подякувати батькам наших учнів за те, що не зневірились, не піддались на брехливу пропаганду ворога, за те, що вірите у світле майбутнє своїх дітей у вільній та незалежній Україні. Окрема подяка педагогам наших освітніх закладів, та колективу відділу освіти під керівництвом Світлани Анатоліївни Кузнєцової. Це справжній подвиг, попри всі складності сьогодення, організовувати якісний освітній процес, проводити виховну роботу з дітьми, вкладати в дитячі серця віру в нашу Перемогу! Велика вам шана і подяка! Також хочу сказати, що кожного дня, кожної миті ми повинні пам'ятати ціною яких жертв та зусиль наших захисників, ми маємо можливість починати новий навчальний рік! Низький уклін нашим героїчним воїнам, які ціною власного життя виборюють наше майбутнє. Всім серцем вірю в Перемогу! Маю надію щодо найскорішого повернення на рідну українську Луганщину! Попереду нас чекає дуже багато роботи. І я впевнений, що ми всі разом впораємось з будь-якими викликами долі та збудуємо для наших дітей гідні умови для їхнього майбутнього!

Слава Україні! Героям Слава!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора