Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

Дата: 17.08.2023 09:01
Кількість переглядів: 76

 Фото без опису

  На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 липня 2023 року № 617-р «Про заходи з відзначення у 2023 році Дня пам΄яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» 26 серпня 2023 року планується проведення щорічного патріотичного забігу в пам΄ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ».

     Забіг є можливістю пробігти за тих, хто загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати наших героїв, об΄єднати ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам΄яті героїв.

    З урахуванням умов воєнного стану забіг у 2023 році пройде у форматі онлайн. Традиційно передбачено три дистанції на 2, 5 та 10 кілометрів. Участь у забігу безкоштовна реєстрація на захід триматиме до 20 серпня та доступна за посиланням: https://cutt.ly/6wi4KR6R.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора