Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Діти Героїв потребують особливої уваги

Дата: 02.08.2023 15:08
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

   Особливої уваги потребують діти, батьки яких, військовослужбовці, загинули на війні. Троє дітей Білолуцької громади у липні за рахунок Благодійного Фонду «Діти Героїв» мали змогу відпочити у таборі «7Філдс», Київська область (1 чол.) та у місті Браденбург, Німеччина (2 чол.). Діти Героїв України протягом 12-ти днів знайомилися з новими друзями,  спілкувалися з однолітками, досліджували світ позитивних змін та відкривали для себе нові можливості. 

    Вони ще довго згадуватимуть свої незабутні враження і неперевершені емоції від відпочинку. Адже програма була дуже насиченою і цікавою. Зважаючи на те, що діти вперше побували в Німеччині, їм хотілося побільше дізнатися про життя в країні, традиції. Екскурсія до Потсдаму та Берліну  дала можливість ознайомитися з історією та визначними місцями цих німецьких центрів, відчути підтримку українських дітей з боку німецької громадськості. Перебуваючи на відпочинку, діти із задоволенням брали участь у майстер-класах з приготування піци, будували плоти, готували барбекю. Кожен день був наповнений цікавими заходами, новими відкриттями і можливістю самореалізацї. Рівень організації роботи табору був надзвичайно високим, діти навчилися чути одне одного і здобули життєві навички спілкування в нових умовах. І хоч термін перебування в таборі був короткотривалим, діти з різних куточків України дуже здружилися між собою та полюбили своїх вожатих-вихователів.  Тому таким щемливим було прощання на вокзалі: зі сльозами та обіймами.

  Для дітей, які втратили батьків на війні, це була можливість не тільки відпочити, але й  отримати моральну підтримку.

   Білолуцька територіальна громада щиро вдячна представництву Благодійного Фонду «Діти Героїв» за турботу й увагу до наших дітей, до дітей своїх побратимів! Героям Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора