Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Білолуцька СВА долучилась до відзначення Дня Української Державності

Дата: 28.07.2023 14:24
Кількість переглядів: 72

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У місті Дніпро, за сприяння обласної державної військової адміністрації Луганської області, для ВПО з Луганської області, а також для всіх охочих, було організоване свято, присвячене Дню Української Державності! 

В країні війна, наші воїни героїчно захищають нашу країну, боронять її від агресора, але не можна забувати, що всі зараз працюють на перемогу та заради збереження державності, незалежності, самостійності, цілісності нашої країни. В ході проведення заходу було організовано багато цікавих конкурсів для діточок. Люди приходили цілими сім'ями. Були організовані різноманітні майстер-класи, фотовиставка «Врятовані улюбленці», святковий концерт, де були залучені самодіяльні колективи з Луганської області та з міста Дніпро. Діти мали змогу ближче ознайомитись з пожежною спецтехнікою та поліцейськими машинами, ВПО з Луганської області організували виставку народної творчості, показали свої вміння, навички, талант та хист.

Всі працюємо на перемогу! Ми – сильний незламний народ своєї Держави!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора