Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Платформа «Дія.Освіта», де можна безкоштовно вивчати нові професії

Дата: 08.06.2023 17:14
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Міністерство цифрової трансформації запустило освітню платформу «Дія.Освіта» https://osvita.diia.gov.ua/ 

 сторінка в Інстаґрáм (@diia.education). 

Тут можна безкоштовно оволодіти новою професією та переглянути вакансії для неї. Про це у Telegram повідомив віцепрем’єр-міністр , міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.«На платформі — сотні освітніх серіалів, які допоможуть швидко опанувати нову професію. Вивчитися на графічного дизайнера або баристу, проєктного менеджера або пекаря. Серіали безоплатні та доступні для кожного. 

Від реєстрації на Дія.Освіта до нової професії всього кілька кроків. Складаєте тест, що допомагає визначитися з напрямом, — отримуєте рекомендації щодо професії, яка підходить для вас найбільше. Навчаєтеся на освітніх серіалах. Проходите симулятори, що дозволяють на реальних кейсах перевірити свої навички. Потім отримуєте сертифікат та знаходите вакансію у своєму регіоні. І це все на одній платформі», — розповів Михайло Федоров. 

Майстер-плиточник: https://osvita.diia.gov.ua/courses/master-tiler Кондитер: https://osvita.diia.gov.ua/courses/confectioner Таргетолог: https://osvita.diia.gov.ua/courses/targetologist Базовий курс підприємця: https://osvita.diia.gov.ua/courses/basic-course-introduction-to-business Адміністратор: https://osvita.diia.gov.ua/courses/administrator Пакувальник: https://osvita.diia.gov.ua/courses/packer Майстер з поклейки шпалерів: https://osvita.diia.gov.ua/courses/wallpapering-master Працівник АЗК: https://osvita.diia.gov.ua/courses/gas-station-workers SMM-спеціаліст: https://osvita.diia.gov.ua/courses/smm-specialist Мобільний фотограф: https://osvita.diia.gov.ua/courses/mobile-photographer Повний список професій можна переглянути на сайті проєкту. Пріоритет становлять професії, що мають попит на ринку праці. Після завершення навчання користувач отримує сертифікат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора