Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Відділ освіти Білолуцької селищної ради щиро вітає зі святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2023 12:56
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника! В цьому році це свято не таке звичайне як завжди: діти, вчителі, випускники з квітами, батьки, громада на шкільному подвір’ї, де святково звучить шкільний вальс і лунає шкільний дзвоник. Але завдяки цифровізації, ми маємо можливість бачити один одного і спілкуватися.

 

Для багатьох школярів Останній дзвоник сповіщає про відпочинок на канікулах. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання у нашому Білолуцькому ліцеї. Сподіваємося, що наступного року до навчання доєднаються і ваші друзі.

 

Для випускників, цей дзвоник справді є останній. В цьому році 14 дев’ятикласників та 12 одинадцятикласників отримають свідоцтва про здобуття загальної середньої освіти. Залишаються позаду ваші шкільні роки: така нелегка і останнім часом тривожна пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Попереду складання національного мультипредметного тесту та вступ до закладів вищої освіти. Успіхів вам і здобутків. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. 

 

Шановні колеги, з вами організовано розпочали 2022-2023 навчальний рік. Дякуємо Карині Сергіївні, яка знайшла мужність очолити, згуртувати колектив і відновити роботу Білолуцького ліцею на підконтрольній території України. Забезпечили якісне навчання дітей дистанційно. Тим самим дали змогу всім нашим українським дітям продовжити навчання за українськими програмами. Брали активну участь у всіх виховних і патріотичних заходах та отримували нагороди. І це не дивлячись на повітряні тривоги і обстріли, на повний блекаут і відсутність інтернетзв’язку. Не рахуючись з тим, що кожен з нас знаходиться далеко від своїх домівок. Ми вистояли, ми пережили разом з вами цей рік.

В цей день висловлюємо щирі слова подяки кожному вчителю і працівникам закладів освіти Білолуцької громади. Цінуємо, поважаємо  кожного і пишаємось кожним. Ви справжні патріоти своєї країни, своєї справи, ви не зрадили собі. Патріотичне виховання наших дітей і молоді це ваше покликання, ваше кредо. Разом з вами ми робимо все можливе заради збереження нашої нації, заради перемоги.

Сьогодні від усієї нашої спільноти подякуємо нашим захисникам, хто віддав своє життя заради нас, хто сьогодні в боях виборює мир на нашій рідній землі. Завдяки їм ми успішно закінчуємо навчальний рік. Віримо в перемогу. Разом до перемоги. Все буде Україна! 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02yCeMSJfcjeQBZikZTj15eCPz8cjwSc5X553LpfwcKj8JW5ZxaUx1aQRDz4WQrpV7l&id=100087511680972


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора