A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

10 травня ЗДО "Колобок" Білолуцької селищної ради взяв участь у Всеукраїнському онлайн марафоні "Взаємодія"

Дата: 15.05.2023 14:23
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

10 травня ЗДО «Колобок» Білолуцької селищної ради взяв участь у Всеукраїнському онлайн марафоні «Взаємодія», який відбувся в рамках проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» відповідно до співпраці Міністерства освіти і науки України з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ в Україні) в рамках ініціативи «Спільно до навчання». До марафону долучилася Світлана Нерянова, начальник відділу дошкільної освіти Департаменту дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України. 

Метою проєкту є активне залучення дітей, зокрема старшого дошкільного віку, які не відвідують заклади дошкільної освіти з різних причин, до дошкільної освіти з метою забезпечення їм доступу до якісної дошкільної освіти в умовах війни, сприяння набуттю дітьми компетентностей, передбачених державним стандартом дошкільної освіти; навчання педагогів та підтримка батьків.  

На першому тренінгу були визначені основні напрямки розвитку дошкільної освіти. Значна увага була приділена особливостям роботи закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану, дистанційної форми організації освітнього процесу. Розглянуті основні аспекти нормативно правовому підґрунті.     

 Учасники марафону отримали завдання на наступний курс. Навчання триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора