A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Артем Лисогор про ситуацію на Луганщині 14.03.2023 року

Дата: 14.05.2023 13:20
Кількість переглядів: 53

Східну околицю Стельмахівки намагалися атакувати росіяни, у так званій «лнр» спробують через суд відбирати майно у муніципальну власність, окупанти завезли на Луганщину ще 11 бригад медиків з башкирії

«Противник спробував просунутися на Сватівщині. Але завдяки мужності наших оборонців, усі намагання росіян піти уперед поблизу Новоселівського та у напрямку східних околиць Стельмахівки завершилися нічим, – розповів очільник Луганщини Артем Лисогор. – У районах Білогорівки та Кремінної вчора точилися артилерійські дуелі. По Білогорівці ворог завдав авіаудару».

Обстріляні Стельмахівка, Макіївка та Білогорівка.

У так званій «лнр» уведено в дію «закон», що дозволяє органам окупаційної влади звернутися до суду із вимогою про визнання права муніципальної власності на безгосподарні будинки, споруди, приміщення, об'єкти незавершеного будівництва.

Тобто, об’єкти, право власності на які не підтверджено в загарбників. Фактично – «віджимати» те, що сподобалося, але з папірцем, який діє виключно на окупованій території.

Противник і надалі намагається поповнювати свої втрати в живій силі за рахунок ув’язнених осіб з російської федерації.

Нещодавно до одного із польових таборів ворога у тимчасово окупованому Роговому, що неподалік Новопскова, для проходження чотиритижневого курсу загальновійськової підготовки прибули близько 200 таких осіб. До кінця місяця очікується приїзд ще до 250 засуджених.

А в сусідній Можняківці окупанти організували підготовку до 800 новоприбулих російських в’язнів.

Ворог розуміє, що це поповнення невдовзі скінчитися, тому на окуповані території Луганщини паралельно прибули нові бригади медиків з території рф.

На цей раз – 11 бригад з башкортостану. Їх одразу відрядили до військових шпиталів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора