A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

У хабах Луганщини вже надають адмінпослуги шість ЦНАПів та ще чотири їх адміністратори.

Дата: 25.04.2023 15:35
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

У хабах Луганщини вже надають адмінпослуги шість ЦНАПів та ще чотири їх адміністратори.

У відкритих по всій країні хабах для наших переселенців можна буде отримати не лише гуманітарну допомогу та консультації фахівців, а й скористатися послугами луганських Центрів надання адміністративних послуг.

Вони поступово відновлюють роботу поза межами своїх територіальних громад. А саме, за місцем розташування гуманітарних хабів та військових адміністрацій у більш безпечних регіонах України. На сьогодні адміністративні послуги надаються громадянам області через шість ЦНАПів та їх чотири віддалені робочі місця адміністратора».

Лисичанський, Сєвєродонецький та Рубіжанський центри працюють у Дніпрі, віддалене робоче місце адміністратора Лисичанського ЦНАПу розташоване у Полтаві.

ЦНАП із міста Гірське перемістився до с. Богданівка Дніпропетровської області, а його віддалене робоче місце адміністратора – до м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області.

У місті Рівне працює ЦНАП із Кремінної, а його два віддалені робочі місця – у Києві та Дніпрі.

Частково відновив діяльність у Житомирі Білокуракинський центр, керівник якого надає консультації мешканцям громади.

Крім того, ще чотири ЦНАПи області надають мешканцям Луганщини консультативну допомогу – Марківський, Новопсковський, Попаснянський, Старобільський центри.

Більш предметна інформація щодо розташування ЦНАПів, контактів, переліку адміністративних послуг за посиланням http://surl.li/goorn.

Найближчим часом буде запроваджено прийом громадян для складання та подання повідомлень про пошкоджене та знищене нерухоме майно адміністраторами ЦНАПів Попаснянської ВА – у місті Черкаси, Щастинської ВА – у містах Дніпро, Полтава та Ужгород, Лисичанської ВА – у Києві.

В усіх наразі працюючих ЦНАПах та їх віддалених робочих місцях адміністраторів можна подати повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно незалежно від місця реєстрації особи, оскільки вони підключені до Єдиного державного веб-порталу електронних послуг (Портал «Дія»).

Водночас громадянам забезпечено можливість самостійно складати та подавати інформаційні повідомлення через Портал «Дія». У Лисичанському, Сєвєродонецькому та Кремінському центрах можна отримати інформацію (довідки та витяги) станом на 23 лютого 2022 року з реєстрів їх територіальних громад за допомогою засобів власних відомчих інформаційних систем, які не підключені до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби України.

Разом із тим громадяни можуть самостійно сформувати запит та отримати витяг про реєстрацію місця проживання через Єдиний державний вебпортал електронних послуг Портал «Дія».

Літні громадяни та особи з інвалідністю Лисичанської територіальної громади можуть отримувати послуги, не виходячи з дому, за їх місцем перебування у Дніпрі та Дніпропетровській області завдяки портативному апаратному комплексу кейсу «Мобільний офіс», який отримано в межах Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).
Такий «Мобільний офіс» передано Сєвєродонецькому ЦНАП в рамках реалізації Програми EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора