A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

До уваги випускників цього року та минулих років, їх батьків!

Дата: 04.04.2023 08:57
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

3 квітня 2023 року розпочинається реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті, яка триватиме до 3 травня 2023 року.

Для реєстрації для участі в НМТ, потенційному вступнику потрібно самостійно створити персональний кабінет на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти https://testportal.gov.ua/ та виконати в ньому такі дії:

унести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ;

 завантажити в електронній формі сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;

 підтвердити бажання взяти участь у НМТ;

 надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру;

сформувати Сертифікат НМТ 2023 року.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в НМТ є Сертифікат. Його вступник матиме змогу сформувати у своєму персональному кабінеті у разі підтвердження регіональним центром реєстрації вступника для участі в НМТ. Ця функція стане доступною не пізніше ніж через сім календарних днів із дня надсилання інформації на обробку.

Радимо не зволікати з реєстрацією, аби мати час для того, щоб усунути недоліки чи внести потрібні зміни.  

Важливо!!! Наголошуємо, що випускники 2022 року можуть отримати свідоцтва про здобуття базової та повної загальної середньої освіти. Для цього необхідно звернутися до адміністрації Білолуцького ліцею на електронну пошту bilolusk22@gmail.com або за телефоном 0500368607 (Телеграм, Вайбер, Ватсап).   

🔎Для всіх охочих зареєструватися для участі в НМТ ми підготували відеоінструкцію, з якої вступники/ці дізнаються про те, на що варто зважати під час реєстрації, аби через 7 днів мати змогу сформувати в персональному кабінеті сертифікат учасника НМТ 2023 року. 

👉https://bit.ly/40yktyY

Бажаємо успіхів!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора