A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Жінки подають анкети на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу» та успішно проходять етапи відбору

Дата: 23.03.2023 12:47
Кількість переглядів: 52

Жінки подають анкети на вступ до штурмових бригад «Гвардії наступу» та успішно проходять етапи відбору

Про це заявила заступник Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко.  

«У нас дійсно є багато жінок, які не тільки подали анкети, а вже успішно пройшли всі відбори й наразі направлені на навчання. Станом на сьогодні це близько 5% з усієї кількості анкет», - зазначила Катерина Павліченко. 

Вона також зауважила, що наймолодшому кандидату, який подав заявку на вступ до бригад «Гвардії наступу» - 18 років, а найстаршому – більше 60 років.

«Наразі в українців старшого віку є велике бажання долучитися до «Гвардії наступу». Проте нашого найстаршого на сьогодні кандидата ми не можемо взяти через вікові обмеження. Набір відбувається, орієнтовно, до 55 років», - сказала заступник Міністра внутрішніх справ. 

За її словами, більшість звернень надходить саме від цивільних без бойового досвіду.

«Штурмові бригади частково складаються з людей, які вже працювали або працюють в системі МВС, тобто військовослужбовців з бойовим досвідом. Інша частина – це цивільні, які вперше виявили бажання долучитися до підрозділів сил безпеки та оборони й не мають жодного досвіду, але хочуть його набути, хочуть бути причетними до скорішої перемоги», - підкреслила Катерина Павліченко. 

Подати заявку можна двома шляхами: або через сайт , або ж у найближчому Центрі надання адміністративних послуг. З адресами ЦНАПів можна ознайомитися на сайті. Також за номером 0800 10 00 20 працює «гаряча лінія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора