A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Увага! Комендантська година

Дата: 26.02.2022 15:40
Кількість переглядів: 1234

 

Відсьогодні на Луганщині введено комендантську годину з 17:00 до 07:00, – Сергій Гайдай

Очільник Луганщини сьогодні, 26 лютого, підписав відповідне розпорядження.

Документом уведено в дію рішення ради оборони Луганської області від 26.02.2022 № 1.

«Строком на 30 діб, починаючи з 26 лютого, на території області запроваджується комендантська година. Тож, із 17:00 до 07:00 перебування на вулицях та громадських місцях буде обмежено», – наголосив Сергій Гайдай.

Мають право перебувати на вулицях та інших громадських місцях у ці години за службовими посвідченнями: працівники Луганської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації, керівники військових, військово-цивільних адміністрацій населених пунктів, органів місцевого самоврядування та визначені за їх розпорядженнями посадові особи, а також працівники правоохоронних органів, органів військового управління, військових частин та підрозділів ЗСУ.

За дотриманням заходів комендантської години відповідно до норм чинного законодавства України слідкуватимуть правоохоронні органи та військовослужбовці.

Також Сергій Гайдай звернувся з проханням ретельно перевіряти інформацію та не розповсюджувати фейкові новини: «От, наприклад, нещодавно по телебаченню заявили, нібито Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне ЗСУ не стримали.
Ні, ці населені пункти – українські. Нас обстрілюють, але ми боремося! Все буде Україна!»

Із текстом розпорядження голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Сергія Гайдая від 26 лютого 2022 року № 96 можна ознайомитись нижче.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора