A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Сьогодні під головуванням начальника Світлани Кузнєцової у відділі освіти відбувся семінар

Дата: 18.02.2022 15:04
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Сьогодні під головуванням начальника Світлани Кузнєцової у відділі освіти відбувся семінар – нарада керівників, працівників харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти за участю фахівців Новопсковського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Луганській області  Ірини Протасової та Олени Юркової. На семінарі були розглянуті актуальні питання організації харчування в дитячих садках та школах у рамках реформування дитячого харчування. Присутні також обговорили проблеми щодо облаштування харчоблоків закладів освіти, формування меню на весняний період, дотримання норм у дитячому харчуванні. Всі учасники семінару відвідали шкільну їдальню Білолуцького ліцею, де проведено капітальний ремонт. Вони відзначили високий рівень облаштування і зручність розміщення приміщень та технологічного обладнання на харчоблоці, якість виконання ремонтних робіт. 

На завершення семінару присутні   працювали в 2-х секціях:    керівники закладів освіти розглянули питання щодо організації виховного процесу, дотримання лімітів споживання енергоресурсів, співпраці з Пенсійним фондом, атестації педагогічних працівників  та  оформлення документів про  освіту для випускників. Працівники харчоблоків разом зі спеціалістами централізованої бухгалтерії відділу освіти розглянули проблемні питання, пов’язані з отриманням продуктів харчування на харчоблоках та звітністю.

Всі учасники відзначили практичну спрямованість семінару, що дасть можливість покращити організацію дитячого харчування в закладах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора