A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

У рамках програми Президента України «Здорова Україна» на території Білолуцького ліцею встановлено мультифункціональний тренувальний майданчик.

Дата: 05.11.2021 15:33
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

Вартість майданчика склала 306,6 тис. грн, з них 31,3 тис. грн – кошти співфінансування, які були виділені з бюджету Білолуцької селищної ради. Однією з необхідних вимог було обладнання основи під майданчик: вимощення шарів щебеню, кожен з яких повинен бути утрамбованим, та відсіву, а також встановлення бордюр. Для виконання цих робіт за рахунок коштів Білолуцької селищної ради були придбані щебень та відсів на загальну суму 33,7 тис. грн. Крім того, участь у підготовці майданчика взяли Валерій Клок (керівник СП «Білолуцьк-Агро»), який надав техніку для підготовки території та завіз частину щебеню, Едуард Закутько (керуючий ПСП «Рамус») . Але вся найважча робота лягла на плечі техпрацівників Білолуцького ліцею за підтримки колег Білолуцької та Павленківської гімназій, також були долучені працівники селищної ради. Завдяки такій спільній співпраці – керівництва Луганської ОДА, Білолуцької селищної ради, відділу освіти, керівників підприємств, працівників закладів освіти, наші діти, молодь отримали новий сучасний спортивний майданчик, що сприятиме організації оздоровчої рухової активності, спортивному дозвіллю підростаючого покоління.

Програма передбачає використання QR кодів та онлайн платформи, за допомогою якої кожен бажаючий зможе тренуватися із відомими особистостями в режимі онлайн.

На сьогодні завершуються роботи по монтажу м`якого покриття. Залишиться зробити розмітку. Після бетонування обладнання доступ до майданчика обмежений на 14 діб.

Дякуємо всім за підтримку і допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора