A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

На Новопсковщині судитимуть 16-річного підлітка за умисне вбивство

Дата: 26.10.2021 14:58
Кількість переглядів: 655

Прокурорами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно 16-річного підлітка за фактом умисного вбивства  (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у червні 2021 року у Білолуцькій територіальній громаді Старобільського району неповнолітній, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту завдав 54-річному односельцю численні удари кулаками та ногами. Потерпілий помер від отриманих тілесних ушкодженьпереломів ребер, пошкодження внутрішніх органів та кровотечі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділу поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Наразі до підлітка застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємовідповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

за матеріалами Новопсковського відділу  Старобільської окружної прокуратури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора