Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ !

Дата: 12.10.2021 13:42
Кількість переглядів: 880

Укрпошта» в 2016-м и 2019-м. Посмотрите, как изменились основные показатели  национального почтового оператора за три года - ITC.ua

Луганська дирекція Акціонерного товариства «Укрпошта» (м.Сєвєродонецьк) висловлює Вам свою повагу та доводить до Вашого відома інформацію про старт проекту “Сільське відділення”. З метою покращення якості обслуговування, забезпечення в повному обсязі послугами користувачів віддалених населених пунктів Луганської області створено пересувні відділення поштового зв’язку нового формату, які розпочали своє функціонування з 01.09.2021р. Для ознайомлення мешканців громади надаємо графік роботи пересувних відділень поштового зв’язку на 01.10.2021р.  Одночасно повідомляємо, що графік роботи може змінюватись, про що додатково буде проінформовано.

Також, згідно ст. 23 Закону України «Про поштовий зв'язок» зазначаємо, що доставка простих листів, поштових карток, рахунків, періодичних друкованих видань та повідомлень про надходження реєстрованих поштових відправлень здійснюється до абонентських поштових скриньок адресатів. Придбання, установка і утримання в належному стані поштових скриньок здійснюється власниками житлових будинків. Але, ставлячись з розумінням, що придбання спеціальних поштових скриньок вимагає вкладення коштів, для забезпечення місця для вкладення пошти адресатам, пропонуємо: - фарбою чи крейдою написати назви вулиць та номери будинків; - замість поштової скриньки прибити до паркану в горизонтальному положенні обрізану пластикову пляшку з будь-якого напою.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора