A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Запущено Інноваційний вебпортал Луганщини

Дата: 08.07.2021 14:48
Кількість переглядів: 224

Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації презентував інноваційний вебсайт Луганської області – https://i-lug.gov.ua/

Це сучасний двомовний ресурс, який містить актуальну інформацію про інноваційний розвиток, промоції регіону, електронну демократію, зовнішні зносини та міжнародну технічну допомогу.

Сайт має сучасний дизайн на кшталт бренду області Луганщина Моя.

Сьогодні більшість користувачів використовують смартфони для пошуку корисної інформації, тому перевагою нового сайту є його адаптованість під мобільні пристрої. На ресурсі доступний режим перегляду для людей з вадами зору.

Вебсайт містить вичерпну інформацію щодо територіальних громад Луганщини.

Крім того, на ресурсі розміщено інтерактивні мапи «Луганщина цікава», «Інноваційна інфраструктура Луганської області», «Карта реалізованих інфраструктурних проєктів».

Інноваційний вебсайт Луганської області створений з метою поширення інформації про ключові переваги регіону, його інноваційні пропозиції серед мільйонів користувачів та потенційних партнерів, тому є найбільш ефективним інструментом просування регіону.

Pfgeotyj Syyj

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора