A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

19 травня відбувся фізкультурно-патріотичногий фестиваль школярів України «Козацький Гарт»

Дата: 20.05.2021 15:51
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

19 травня на обласних змаганнях фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький Гарт», що відбувся в м. Кремінна на стадіоні КУЛОФЦ «ОЛІМП», Білолуцьку об’єднану територіальну громаду представляла команда Білолуцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів у складі: Калиновська  Софія, Лукашов  Михайло, Миронюк Данило, Олефіренко Дар'я, Бондар Софія, Міквабія Матвій, Колядін Дмитро, Крамаренко Поліна, Кузнєцов Олександр, Постоленко Аліна, Білокопит Станіслав, Тютюнник Олександра. Очолював команду вчитель фізичної культури закладу Віталій Анатолійович Ткаченко.

У програмі фестивалю юні спортсмени повинні були показати свою спритність і вміння з фізичної підготовки та знання історії і традицій українського козацтва.

Серед представлених видів змагань були: «човниковий» біг, стрибки у довжину і через скакалку, естафета. Окремо йшла художня презентація командою свого  закладу освіти.

У загальному заліку команда Білолуцької об’єднаної територіальної громади зайняла почесну ІІІ сходинку на п’єдесталі пошани. Всі учасники команди були відзначені пам’ятними медалями, дипломами та символічними сувенірами. В історичному етапі конкурсу наші учні посіли І місце, набравши найбільшу кількість балів.

Учасники фестивалю та їх тренер задоволені результатами і отримали   позитивні емоції від змагань та поїздки, яка була організована відділом освіти Білолуцької селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора